Sponsors

Zonder onze trouwe sponsors was het voor ons als vereniging niet mogelijk te bestaan. Op deze pagina vindt u een overzicht op alfabet.

Accountants- en Adviesgroep Rijkse is al jaren actief op met name de Zeeuwse markt, inmiddels vanuit zesvestigingen. Wij zijn uw zakelijke partner voor het midden- en kleinbedrijf.

ETIB de Bart ontwerpt, installeert en onderhoudt complete E- installaties in de particuliere- en utiliteitsector. Wij bieden u een passende oplossing op het gebied van elektrotechnische-, telecom-, data- en (brand) beveiligingsinstallaties, die aansluit op de wensen van de opdrachtgever.

Bouwkundig adviesbureau de Nooijer is sinds 1986 vanuit Arnemuiden actief op de Zeeuwse vastgoedmarkt met een breed scala van diensten.

Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., en ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten.
Kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden.

Met de diensten en producten van Driekleur verzekeringen bent u als particuliere klant verzekerd van een persoonlijke beschermingsfactor.

Haarstudio Jose is een gemengde kapsalon waar vrouwen, mannen en kinderen van harte welkom zijn. Er is ook een speelruimte voor de kinderen, dus u kunt ze gerust meenemen. Onze kapsters hebben alle kennis en ervaring in huis om u juist te informeren over haarmodellen, producten en diverse behandelingen

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte of gegraveerde pennen, mooie bedrukte bedrijfskleding of servies, bent u bij Harrie Verkaik aan het juiste adres. Ook in de sportprijzen hebben wij een ruim assortiment, en bieden wij de mogelijkheid om uw logo of afbeelding op een gekozen product te zetten.

U bent bij De Kruitmolen aan het goede adres als u sportief en gezellig bezig wilt zijn; voor het sportieve deel kunt u gebruik maken van onze uitstekende bowlingbanen.n gezellig uurtje bowlen, in ons restaurant verwennen wij u graag met een van onze warme of koude buffetten.

Ervaring en kennis zijn onontbeerlijk om een onderscheidende kwaliteitscatering te realiseren. Wij denken graag met u mee over dat culinaire traject. En dat gaat bij ons verder dan alleen maar koken, uitvoering en presentatie.

Installatie Techniek Nieuwenhuijse te Nieuwdorp. De Installateur uit de regio Zeeland die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.Specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Uitgebreide kennis op het gebied van centrale verwarming, water- en gasinstallaties, sanitair en riolering.

Voor de bestrijding of preventie van ongedierte bent u bij ongediertespecialist Kees Kooijman aan het juiste adres. We denken graag met u mee en zoeken gezamenlijk naar passende oplossingen.

Bij Jan de Nooijer woning- en meubelstoffering kunt u terecht voor alles op het gebied van woninginrichting, maar ook voor het her stofferen van uw meubelen bent u bij ons aan het goede adres! Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal.

Lacor civiel- en groentechniek bestaat inmiddels bijna 25 jaar. In die 25 jaar zijn wij met onze vakbekwame medewerkers uitgegroeid tot een innovatief, klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken onderneming dat civiel en cultuurtechnische werkzaamheden uitvoert voor particulieren, bedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen, zorginstellingen enz..

Juwelier Minderhoud is een echt Zeeuws familiebedrijf met een vestiging in Westkapelle en in Arnemuiden.
Onze twee zaken hebben een grote diversiteit aan sieraden, horloges en klokken. Een moderne, eigentijdse collectie en een keuze uit oude of antieke sieraden gaan hand in hand.

Marskramer Arnemuiden heeft alles wat u zoekt in de categorieën: opbergen, drogen & strijken, koken & tafelen, persoonlijke verzorging, schoonmaken, beeld & geluid, kantoor, toilet & bad, wonen, tuin.

Wilt u graag dat uw huis of bedrijf er perfect uitziet, met mooie muren en prachtige plafonds? Dan bent u bij MBE afbouw aan het juiste adres. ook bent u bij ons verzekerd van deskundig advies, een heldere offerte, en een professionele uitvoering. MBE afbouw streeft naar een uitstekende service-kwaliteit verhouding.

Lukasse Dakbedekkingen is de specialist als het gaat om bitumen dakbedekking, leiwerk, zink – en koperwerk en foliedaken.

Reeds 50 jaar is Bouwbedrijf Rijk BV een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse bouwsector. Door altijd goed aan te voelen waar de behoeften in de bouwwereld liggen, is deze onderneming uitgegroeid tot een moderne organisatie met ruim 50 medewerkers in vaste dienst.

Noflame Brandpreventie is een NCP erkend bedrijf gespecialiseerd in brandpreventie.
U kunt bij ons terecht voor: advies, verkoop en onderhoud van brandblussers, blusdekens, brandslanghaspels, noodverlichting etc. Tevens leveren wij brandvertragers en zijn wij gespecialiseerd in brandvertragend impregneren van o.a. gordijnen en kerstbomen.

Electronicpartner van der Dries.
Molendijk 10
|4453AE s-Heerenhoek

Simons schoonmaak & diensten is al ruim 50 jaar uw partner op het gebied van schoonmaakonderhoud en aanvullende (specialistische) diensten. Schakel ons in voor de schoonmaak van uw gebouw. Door onze efficiënte aanpak nemen wij u de zorg en het werk uit handen.

De Buuzen Uw adres voor verse friet en snacks in Arnemuiden!

Schults Schilders kan het totale onderhoud aan uw woning(en) of gebouw tot in de puntjes verzorgen. Wij kunnen iedere klant van dienst zijn, of het nu gaat om het schilderen van 1 deur tot en met het onderhouden van een object voor 10-15 jaar inclusief bouwkundig onderhoud!!

Installatiebedrijf van de Velde biedt een breed scala aan diensten en staat bekend als direct, open en persoonlijk betrokken. Al meer dan 65 jaar binnen en buiten Zeeland een vertrouwd adres.

Van Doorn, de dakspecialist voor nieuwbouw en renovatie. Alle soorten daken, ook periodiek onderhoud. Al tientallen jaren specialist in Shingles & Leien.

Van Westen Bouwmaterialen. Hét adres voor al uw klussen en projecten.

Uit ervaring weet Stomerij Veldman hoeveel belang onze klanten hechten aan een verzorgd uiterlijk en een professionele uitstraling. Kleding speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Om onze kwaliteitsservice dichterbij onze klanten te brengen, beschikken wij over een aantal depots in de voornaamste woonkernen in de regio. Uiteraard kunt u bij onze depots op evenveel aandacht en zorgvuldigheid rekenen als u bij onze hoofdvestiging gewend bent.

Walky schoenmode is een frisse moderne winkel in Arnemuiden, die staat voor kwaliteit in dames-, heren- en kinderschoenen. Bij Walky Schoenmode staat klantvriendelijkheid hoog genoteerd. U vindt er een ruime keuze in goede, exclusieve schoenen die met zorg zijn uitgekozen.

Zeeland Refinery maakt van ruwe aardolie brandstoffen. Zeeland Refinery is één van de beste werkgevers van Zuid-West Nederland. Omdat we onderdeel zijn van twee multinationals ligt de wereld bij ons letterlijk en figuurlijk voor je open. Er werken bij de Raffinaderij circa 400 medewerkers, waarvan een groot deel in een 5-ploegendienst.

     Hoofdsponsor
Van de Velde Yerseke