08-03 8e ABM ICT-Cup uitgebreid met ‘Super Final’ voor B/C-licenties

door | 3 maart 2017

De inschrijvingen voor de ABM ICT Cup bij TTV Arnemuiden, het toernooi dat geldt als dé seizoensafsluiter voor veel tafeltennissers in Zuidwest Nederland, is weer geopend. Nieuw dit jaar is dat er ook een ‘ABM ICT Super Final’ zal gespeeld worden op zaterdag 17 juni. Naast de twee finalisten van de ABM ICT-Cup worden hiervoor tien heren uitgenodigd met een B- of C-licentie, ofwel de beste tafeltennissers die in de regio te vinden zijn.

 

ABM ICT-Cup

De ABM ICT-Cup is opengesteld voor seniorenspelers vanaf een D-licentie (Heren) of B-licentie bij de dames. Uniek aan dit toernooi is dat de spelers van verschillende licentieklassen tegen elkaar spelen. De nummers 1 t/m 4 van elke poule plaatsen zich voor de volgende ronde. De voorrondes worden gespeeld op vrijdag 5 mei, donderdag 11 mei en de vrijdagen 12 en 19 mei. De halve finales zijn op de vrijdagen 26 mei en 2 juni. De finale vindt plaats op zaterdag 10 juni. Vorig jaar bleek het toernooi met 65 deelnemers uit Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en België in een behoefte te voorzien en kroonde de thuisspelende Stefan de Groot zich uiteindelijk tot winnaar.

 

Super Finals

Aanvullend aan de ABM ICT-Cup wordt op zaterdag 17 juni gestreden om de ‘ABM ICT Super Final’. Naast de twee finalisten van de ABM ICT-Cup worden hiervoor tien heren met een B- en C-licentie uit de regio uitgenodigd. Het toernooi lijkt hiermee in opzet op het  TOP-12-toernooi waar in vroeger jaren door de beste Zeeuwse tafeltennissers om werd gestreden. Hoofdsponsor ABM ICT heeft voor deze ‘super finals’ voor de nummers 1, 2 en 3 geldprijzen van respectievelijk 150, 100 en 50 euro ter beschikking gesteld.

 

Inschrijven

Voor meer informatie of om in te schrijven, kun je contact opnemen met toernooileider Izak Heijboer: izakheijboer@live.nl / 06-18152029