31-05 Vanavond laatste halve finales

Wie plaatsen zich voor de finalepoule op 8 juni? Vrijdagavond tegen 24.00 uur zijn de finalepoules bekend. De wedstrijden starten om 19.30 uur en staan onder de vakkundige leiding van Rinco de Gier.

In poule C zien we de winnaar van de afgelopen twee jaar Emiel de Rijke terug, net als Yerseke-hardhitter Herbert Keijman, de lokale voorzitter Arnold de Gier, toernooileider Izak Heijboer, de fotogenieke Wilbert Poppe en de ervaren Hans van der Kraan. Femke Boot houdt de Brabantse en Karl Wijnen de Belgische eer hoog.

In Poule D vond Patrick van Heurck het na zijn winst in de voorrondepoule welletjes. Hij wordt vervangen door Koen Keijman. Verder in deze poule hoofdklassers Jordin Heijens en Rogier Berndsen van TTC Middelburg en Roald Vos van Hotak. Wordt het een strijd om de vierde plek tussen Sophie Dijkers Floris Dijkers, Bennie Meliefste en Corne Steketee?

Van de Velde Yerseke