09-06 Nederlands kampioen tafeltennis ook succesvol op prestigieus toernooi in Arnemuiden

door | 12 juni 2024

Op voorhand was Milo de Boer al topfavoriet om het Moore DRV Super Final-toernooi in Arnemuiden op zijn naam te schrijven. De Nederlands kampioen tafeltennis maakte de verwachtingen meer dan waar en won in de finale van Sanne de Hoop uit Brandwijk.

Zonder ook maar één game te verliezen was De Boer tot aan de finale geraakt, ook daarin liet hij geen spaan heel van zijn tegenstander. Hij won de sets met overtuigende cijfers: 11-2, 11-7 en 11-2.

Sören de Witte uit Middelburg, spelend voor TTV Arnemuiden, werd de beste Zeeuw. Hij haalde de halve finales, maar werd daarin uitgeschakeld door Milo de Boer. In de troostfinale om de derde plaats verloor De Witte opnieuw. Daarin was de vader van Milo, Michel de Boer, te sterk.