23-01 Vooruitblik voorjaarscompetitie (3)

Zie hier de bonte verzameling van Arnemuiden 3. De één coördineert dagelijks een servicedesk, een ander is verpleegkundig specialist GGZ. Verder hebben we nog een schilder, een bouwvakker een Head of Sales en een AGF-redacteur in de aanbieding. Gezamenlijk gaat het team deze week vol enthousiasme de 2e klasse in. Aan Marc Riemens, die al wat langer op dit niveau acteert stellen we voorafgaand aan het seizoen enkele vragen.

Hoe verloopt de voorbereiding op de competitie?

Goed, misschien wel beter dan voorgaande jaren, wat ook nodig was want de vorm was wat minder vorig seizoen. Ik speel wekelijks op de donderdagavond. Dat begint z’n vruchten af te werpen dus precies op tijd weer op sterkte voor de start.

Wie schat je als grootste kanshebber in voor het kampioenschap?

Dat wordt Belcrum. Die lijken op papier de sterkste te worden dit seizoen en ik verwacht dat dit zal uit komen.

Wat is je doelstelling voor jezelf en het team?

Een open deur, maar natuurlijk zoveel mogelijk potten winnen ten dienste van het teamresultaat. We spelen dit seizoen in een nieuwe samenstelling qua team van reeds 2e en gepromoveerde 3e klasse spelers, daarmee is de doelstelling op handhaving bepaald. Ik heb er vertrouwen in dat we dit doel veilig stellen. We zijn over de breedte sterk genoeg en hebben nog een zonnige joker in ons bezit.

Op welke wedstrijd verheug je je het meest?

Dan toch tegen Tanaka, daar zal het zeker moeten gebeuren als wij onze doelstelling willen behalen.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en binnen
Van de Velde Yerseke