21-05 Eerste finalisten Rijkse iT Cup bekend, oud-winnaar al uitgeschakeld

door | 22 mei 2023

De eerste finalisten van de Rijkse iT Cup zijn bekend. Tom de Wit (Renata) en Mike de Nood (TTC Middelburg) plaatsten zich als poulewinnaar voor de eindstrijd op 3 juni. Zij gaan dan de strijd aan om tickets voor de Super Final van het toernooi, waar de nummers één en twee een wildcard voor krijgen.

Behalve groepswinnaars De Wit en De Nood plaatsten nog zes tafeltennissers zich voor de finaledag op 3 juni. Dat zijn Kristian Davidse (Het Markiezaat), Jordin Heijens, Peter Roeland (beiden TTC Middelburg), John Kiele (Alexandria), Peter de Rooij (The Backhands) en Adrian Slabbekoorn (Arnemuiden). Roald Vos, die de cup al eens won, haalde het niet.

Op vrijdag 26 mei wordt het deelnemersveld voor de finale van de Rijkse iT Cup compleet gemaakt. Dan komen de spelers in de andere twee halve finalepoules in actie.