25-02 Tafeltennissers Arnemuiden verliezen van Taverbo ondanks hattrick Sören de Witte

door | 26 februari 2024

De tafeltennissers van Arnemuiden hebben in de landelijke 2e divisie met 8-5 verloren van Taverbo 2 uit Boxtel. De punten voor het Zeeuwse team kwamen bijna allemaal op conto van Sören de Witte. De Arnemuiden-kopman verloor zaterdagmiddag slechts één game.

Zijn teamgenoten waren minder succesvol. Emiel de Rijke won zijn wedstrijd van voormalig Middelburger Michel Sperling. Marc Hackenberg en Jannes van Bragt kwamen niet tot scoren. Alleen in de afsluitende dubbelwedstrijd bleef het duo De Witte-Hackenberg voor de vierde keer op rij ongeslagen.

“Een close call weer vandaag, er had meer ingezeten maar helaas”, verzuchtte Emiel de Rijke na de wedstrijd. Hij verloor zijn wedstrijd met 11-9 in de vijfde game van Daniel Acatrinei. Ook Jannes van Bragt had kansen op meer na een 2-0 voorsprong op Tonnie Brouwers, maar hij liet de Brabander toch in vijf games langszij komen. Marc Hackenberg sprak van een complete off-day.

In de tussenstand staat het Arnemuiden-team nu op de derde plek, maar het team heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Taverbo en Red Stars, die nipt onder het Zeeuwse team staan en volgende week in actie komen. Arnemuiden sluit op 9 maart de eerste competitiehelft af met een thuiswedstrijd tegen Scylla 1 uit Leiden, dat torenhoog favoriet is voor de titel in deze klasse. De Witte en consorten weten dus wat ze te wachten staat.