23-03 Hackenberg en De Witte ongeslagen tegen Het Markiezaat

door | 4 april 2024

In de thuiswedstrijd tegen Het Markiezaat 2 hebben de tafeltennissers van Arnemuiden met 8-5 gewonnen. De zege was met name te danken aan Marc Hackenberg en Sören de Witte. Ze bleven beiden ongeslagen en sleepten ook de overwinning in het dubbelspel samen binnen. Jannes van Bragt voegde een puntje aan het totaal toe.

De Witte overklaste in zijn eerste wedstrijd Tobias van Geffen, terwijl Hackenberg eveneens in drie games won van diens vader Bob. Jannes van Bragt had vervolgens kansen om de voorsprong uit te breiden naar 3-0, maar verloor van verdediger Wouter Konings. Arthur Dukker maakte de stand gelijk door in vier games te winnen van Rogier Berndsen.

Vervolgens breidden de Arnemuidenaren de voorsprong uit naar 5-2. De Witte verloor alleen de eerste game van Van Geffen senior, terwijl junior geen partij was voor Marc Hackenberg. Jannes van Bragt won in vier games van Dukker, waarna Berdsen kansloos was tegen Konings.

In het derde enkelspel wonnen De Witte en Hackenberg hun derde wedstrijd op rij van Dukker en Konings. Van Bragt verloor in vier games van Bob van Geffen en Rogier met 3-0 van Tobias. Vervolgens haalden De Witte en Hackenberg hun zege in het dubbelspel binnen tegen de ‘Van Geffens, resulterend in een 8-5 eindstand.

Arnemuiden staat nu een puntje achter op Taverbo en twee punten op Tempo Team en Red Stars, maar die teams hebben nog een wedstrijd tegoed. De voorsprong op Het Markiezaat bedraagt nu zes punten. Volgende week komen de andere teams in de poule in actie.